• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

"PC" hører fra agenter: Ingen er tilfredse, når de ikke spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Konkurrencen er hård i AGF, og det kan sportschef Peter "PC" Christiansen også mærke.

Af Kenneth Jensen

De ligger nummer fire i Superligaen, AGF, og holdet fra Aarhus har gode muligheder for at indfri målsætningen om at ende i top seks.

Klubben har i de sidste par år handlet godt ind og fået hentet nogle spillere, der gør, at konkurrencen er bedre end længe set. Det betyder også, at træner David Nielsen hver eneste uge er nødt til at skuffe spillere, der håber go tror på, at de skal spille fra start.

Læs også:AaB tabte tysk testkamp - men to spillere gjorde comeback

Det er nu sådan, det er, når man spiller i en klub, der spiller med i toppen af Superligaen, og Peter "PC" Christiansen, der er sportschef i AGF, er også tilfreds med det, der er sat sammen.

Og så lever han også med, at han af og til skal høre fra bekymrede agenter, der lige skal vide, hvorfor en spiller ikke er i startopstillingen.

Læs også:FCK melder om overraskende billetsalg til Brøndby-kamp

- Det er jo det samme på venstrekanten, hvor Jon Thorsteinsson og Jakob Ankersen slås om at spille. Ingen af dem er tilfredse, når de ikke spiller. Og deres agenter kontakter mig om det, men altså, det er jo sådan, det er, siger "PC" til fanmediet Morethanaclub og forklarer:

- Og igen på den anden side, hvor vi henter Gift Links, blomstrer Bundu så, og det er jo sådan, det skal være. Det er jo en fantastisk situation, som ikke ret mange klubber har. Og det er netop i den retning, som vi gerne vil i.

AGF's næste opgave er søndag den 24. november, hvor der venter en hjemmekamp mod Brøndby. Kan AGF vinde den kamp, vil der bare være to point op til netop Brøndby, der ligger nummer tre.

Læs også:Hobro-træner øjner forlængelse med alsidig forsvarer

Læs også:Angriber floppede i Brøndby: Afviste danske klubber

Læs også:AGF-spillere inddrog egne fridage: Det har jeg alligevel aldrig oplevet før

Superliga

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har r...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.