• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

'PC' om ny AGF-keeper: Var tæt på en aftale i sommer

AGF's sportsdirektør Peter Christiansen afslører, at klubben allerede i sommer var tæt på at lande en aftale med Kamil Grabara.

Af Sylvester Guldberg Røn

AGF kunne søndag aften præsentere deres tredje indkøb i dette transfervindue, da de præsenterede Kamil Grabara som ny målmand i klubben. Den 19-årige polak kommer til klubben fra Liverpool på en lejeaftale frem til sommer. 

Grabara kunne dog være landet i AGF endnu tidligere. I sommer tog aarhusianerne afsked med Aleksandar Jovanovic, og i jagten på en ny keeper blev AGF opmærksomme på den unge polak. Det lykkedes dog ikke, og Roman Mysak kom til i stedet. 

- Vi var tæt på at lave en aftale med Kamil og Liverpool i sommer, men en kortvarig skade i toppen af Liverpools målmandshierarki gjorde, at det blev afblæst. Men vi fortsatte med at følge Kamil og har holdt kontakten ved lige. Og vi er selvfølgelig glade og tilfredse med, at det nu kunne lade sig gøre, og vi ser frem til at begynde samarbejdet, siger Peter Christiansen til AGFs hjemmeside. 

Kamil Grabara, der fylder 20 år den 8. januar, kom til Liverpool i 2016 fra hjemlandets Ruch Chorzów. Han blev denne sommer rykket op i førsteholdstruppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus