Riddersholm om Viborg-kamp: En opgave vi ved, vi kan løse
2016-01-08 10:09

AGF's nye scout fik lov til at smutte til AGF med det samme, og det glæder ham.

Nu tidligere sportsdirektør i Randers FC Peter 'PC' Christiansen sagde sit job op i Randers og tog i stedet til AGF. Skiftet skulle først være gået igennem 1. marts, men de to parter fandt ud af en løsning, så 'PC' kunne få lov at starte i sit nye job som chefscout for AGF med det samme.

Her kan han allerede i dette transfervindue får en vigtig rolle med at sikre de spillere, som Glen Riddersholm måtte ønske at forstærke sig med.

At 'PC' fik lov til at smutte fra Randers med det samme, har nok også en del at gøre med, at klubben har været i stand til at besætte to nøglepositioner i form af administrerende direktør Michael Gravgaard samt ny sportschef Ole Nielsen. I hvert fald er Peter Christiansen glad for, at det lykkedes.

- For min del har jeg jo været suspenderet i Randers FC, og dermed har jeg været i en situation, hvor jeg skulle sidde derhjemme og kigge ud af vinduet og reflektere over tiden, der var gået i Randers, mens jeg kunne gøre mig tanker om den nye stilling i AGF. Så jeg har siddet i en lidt underlig situation, fordi jeg gerne ville videre og i gang med det nye kapitel, siger Peter Christiansen til Randers Amts Avis.

I AGF skal Peter Christiansen arbejde tæt sammen med cheftræner Glen Riddersholm, sportschef Jens T. Andersson og direktør Jacob Nielsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO