• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Peptalk i Ronaldo-underbukser: Klopp brød isen for Liverpool-spillerne

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp fik hele Liverpool-truppen til at knække sammen af grin inden en altafgørende kamp ved at iføre sig et par velkendte underbukser.

Af plbold.dk

Nervøsiteten var formentlig på sit højeste, og det samme var koncentrationen. Det var kort før Champions League-finalen i 2018 mellem Real Madrid og Liverpool.

Jürgen Klopp skulle i gang med sin peptalk inden kampstart i Kiev, og Liverpool-manageren havde sine spilleres fulde opmærksomhed. Pludselig trak han op i sin trøje og proppede den ned i underbukserne.

Først var der ikke nogen af Liverpool-spillerne, der lagde mærke til noget særligt, men pludselig gik det op for dem, hvad Jürgen Klopp var i færd med.

- Vi så, at han var iført Cristiano Ronaldos underbukser. Han gennemførte mødet med sin trøje proppet med i sine CR7-underbukser. Hele omklædningsrummet trillede rundt på gulvet af grin. Det brød virkelig isen. Normalt er alle seriøse og koncentrerede i den slags situationer, men han var afslappet og lavede den joke, fortæller Georginio Wijnaldum til the Athletic.

Det endte dog alligevel med, at det var Cristiano Ronaldo og Real Madrid, der kunne grine til sidst efter en sejr i finalen, men Georginio Wijnaldum husker alligevel tilbage på episoden med stor glæde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus