• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Pione Sisto er Efterårets Profil 2014

Pione Sisto er Efterårets Profil 2014
Illustration

De 12 Superliga-trænere har sammen med Tipsbladet kåret FC Midtjyllands Pione Sisto til Efterårets Profil i Superligaen 2014

Af Tipsbladet.dk

Superliga-trænerne har kåret FC Midtjyllands Pione Sisto til Efterårets Profil i Tipsbladets traditionsrige kåring - og offensivspilleren blev en forholdsvis suveræn vinder 47 point ud ud af 55 mulige og med en afstand til nummer to på 18 point. 

En af de trænere, der har givet en førsteplads og fem point til Pione Sisto er OB-træner Ove Pedersen, der begrunder sit valg med ordene:

- Pione Sisto har været kampafgørende på en speciel måde. Man kan godt lave en del mål, hvor man bare skal sætte en inderside på, men han har lavet ekstraordinære gode ting.

Ove Pedersen bakkes op af Randers-træner Colin Todd. 

 - Pione Sisto er en spiller, der har fået ting til at ske hos FCM, og han kan score nogle flotte mål. Han er en af årsagerne til, at hans hold ligger nummer ét med ti point ned til andenpladsen. Han kan bringe folk ud af balance, han har gode tekniske evner, og på trods af sin alder har han en masse modenhed i sit spil., siger Colin Todd.

Pione Sisto er utrolig stolt og glad for kåringen som Efteråret Profil og siger til Tipsbladet:

- Det afgørende har været min glæde for fodbold. Den har været enorm, og jeg har altid været nysgerrig. Jeg har måske gjort mere ud af mine driblinger, af at prøve nye ting af og finpudse dem. Ting som andre ikke gør. Det med at blive bedre til noget har altid ligget i mig. Jeg har et enormt drive, og jeg har været god til at omsætte tanker og mål til konkret, hårdt arbejde. Og jeg arbejder med glæde, siger Pione Sisto.

Nummer to i afstemningen om Efterårets Profil blev Randers-målmanden Karl-Johan Johnsson, mens Pione Sistos holdkammerat fra FC Midtjylland, Sylvester Igboun blev nummer tre. 

Læs meget mere om kåringen af Pione Sisto i Tipsbladet fredag

Læs også om:

Anders K. Jacobsens comeback til topfodbold

Den glemte og gemte danske topspiller Alexander Scholz

Stille Fodboldsnak med Christian Degn fra Hammerslag

Champions League-analyse før sidste runde

Dommerdebat

Spilforslag

Resultater 

Superliga

Mere Superliga

Fokus