• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Gustav Tornby

Pochettino: Alli er ikke en maskine

Pochettino: Alli er ikke en maskine
Foto: Polfoto/Alistair Grant

Spurs-manager Mauricio Pochettino fortæller, at Dele Alli ikke er en maskine.

Af Gustav Tornby

Den engelske landsholdsspiller Dele Alli fik en nøglerolle i Tottenhams 2-2-opgør mod the Gunners på White Hart Lane lørdag ved middagstid, da han blev noteret for en assist til Harry Kanes glimrende kasse i anden halvleg. 

Dele Alli er ret hurtigt blevet én af Tottenhams vigtigste spillere i hans debutsæson i klubben, og står hidtil noteret for hele 39 optrædener i alle turneringer i denne sæson. 

Men Mauricio Pochettino, Tottenhams cheftræner, fortæller, at klubben overvåger midtbanespillerens kondition tæt i et forsøg på at minimere risikoen for at han går glip af sæsonafslutningen på grund af en opbygning af skader.

- Han er en fantastisk atlet, ja, men han er ingen maskine. Han har et problem i sin ankel og knæ. Han havde det fint gør kampen, men spillerne er ikke maskiner, fortæller Pochettino ifølge Goal.com. 

Tottenham går nu ind i en vigtig periode i deres sæson med blot tre kampe i otte dage, så det er ikke lige nu, at man har overskud til at hvile Alli. 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus