Pointdeling i nordjysk lokalopgør

Vendsyssel FF og Hobro IK gik fra banen med et point hver, da de to mandskaber spillede 1-1.

Både Vendsyssel FF og Hobro IK har haft en vanskelig start på sæsonen og roder rundt nede i bunden af tabellen. Derfor var det også vigtigt for de to mandskaber at komme godt i gang igen efter landsholdspausen.

Begge hold startede forsigtigt ud uden at tage de store chancer, men det var mest Vendsyssel FF, der dikterede spillets gang. Hobro IK fik dog lagt presset højere op, og særligt Emmanuel Sabbi var enkelte gange ved at blive halvfarlig.

Alligevel kunne Hobro IK ikke holde Vendsyssel FF fra at score. Andreas Kaltoft modtog et fladt indlæg på kanten af feltet, og han tæmmede bolden og sendte den i kassen til 1-0.

Udligningen kom dog efter 39 minutter, da Jesper Bøge brød igennem på højrekanten, og Mikkel Pedersen nærmest tacklede bolden i mål. 1-1.

Efter pausen foregik meget af spillet på midten af banen, hvor begge hold spillede en smule tilbageholdent.

Enkelte gange var de to hold ved at bryde igennem, men overordnet set var det mest af alt en rodebutik.

Derfor kom der heller ikke mål i anden halvleg, og dermed endte kampen uafgjort 1-1.