Pokaloverraskelse: 2. divisionsklub slår Hobro ud

Vejgaard BK vandt tirsdag aften 2-1 over Hobro IK i Sydbank Pokalen og avancerer dermed til tredje runde.

Sydbank Pokalen havde klokken 17.15 tirsdag hele ni kampe på programmet, og heriblandt kunne man finde opgøret mellem 2. divisionsklubben Vejgaard BK og Superliga-klubben Hobro IK.

Peter Sørensens mandskab tog til det nordlige Danmark med flere profiler i startopstillingen, ligesom der var debut til sommerindkøbte Kerim Memija, og gæsterne kom også bedst fra start.

Allerede efter fire minutter fik Oliver Thychosen således udnyttet en forsvarsfejl, da han bragte Hobro i front med 0-1.

Men gæsterne fik svaret hurtigt igen, og bare ni minutter senere havde Lasse Storvang udlignet efter et hjørnespark. Et hjørnespark førte desuden til, at Christian Jensen en lille halv time inde i opgøret kunne bringe Vejgaard foran med 2-1.

Både Vejgaard og Hobro havde flere gode muligheder i løbet af anden halvleg, men stillingen forblev ved 2-1 resten af opgøret, hvorfor 2. divisionsklubben går videre til tredje runde.

Videre i turneringen er også FC Roskilde, som vandt 0-3 ude over Tarup-Paarup samt HB Køge, der ude besejrede Roskilde KFUM med 1-3.

Nykøbing FC tog en sikker 1-4-sejr over Ledøje-Smørum, og så vandt Otterup 4-0 hjemme over FC Sydvest.

I et utroligt målrigt og underholdende opgør kunne HIK spille sig videre med en 3-7-sejr ude over Sjællandsserie-mandskabet fra Herstedøster IC, og så blev det for VSK Aarhus og Viby til henholdsvis 1-4- og 0-3-sejre over FC Djursland og Fuglebakken KFUM.

Et andet 2. divisionsmandskab i form af Hillerød avancerede ydermere til næste runde efter en flot 1-0-sejr hjemme over Næstved.