2017-02-17 13:10
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Midt- og Vestjyllands Politi er talstærkt til stede, når Viborg FF gæster FC Midtjylland på søndag. Forrest i indsatsen går dialogbetjentene.

Superliga-foråret begynder med en runde fyldt med rivalopgør, og søndag aften betyder det, at Viborg FF gæster FC Midtjylland i Herning. Opgøret har vokset sig til den andenstørste rivalisering i Superligaen, og det medfører øget opmærksomhed fra ordensmagten.

Midt- og Vestjyllands politi kommer til at være talstærkt til stede i Herning for at sikre, at dagen forløber uden problemer, og dialogbetjentene i de gule veste spiller en nøglerolle i den indsats.

- Vi har taget vores forholdsregler og været i dialog forskellige grupperinger af fans fra både Viborg FF og FC Midtjylland. Fodbold skal være en tryg og god oplevelse. Vi håber, det bliver en festlig dag, men vi er naturligvis også klar til at rykke ind, hvis situationen udvikler sig i en uheldig retning, siger Allan Laustsen, vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Viborg Stifts Folkeblad.

Han oplyser desuden til avisen, at politiet både vil være til stede i omkring MCH Arena og Herning midtby. 

Der er kickoff klokken 18 på søndag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO