• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Pourié om hollandsk træner: Det er nyt og anderledes

Pourié om hollandsk træner: Det er nyt og anderledes
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ricardo Moniz kommer med en anden stil, end holdet har været vant til i Randers FC, og indtil videre er angriber Marvin Pourié positiv.

Af Kenneth Jensen

Marvin Pourié er måske den, der i Randers-truppen kender Ricardo Moniz bedst, for den tyske angriber har tidligere stået over for hollænderen i forbindelse med cupkamp mellem Pouriés daværende arbejdsgiver, 1860 München, og Moniz' daværende arbejdsgiver, Hamburger SV.

Nu er de to så forenet i Randers FC, der ikke skulle bruge mange dage på at finde en afløser for Olafur Kristjansson, og hollænderen har indtil videre imponeret Marvin Pourié.

- Det er noget nyt og anderledes, end vi er vant til, men det er interessant, og vi ser frem til træningerne, for det er anderledes. Vi er alle spændte, siger den tyske angriber i et interview med TV2 Østjylland.

Blandt det nye er, at spillerne nu skal gennem to træningspas om dagen - i hvert fald her i starten - og det er ikke altid standarden i Danmark, hvor det ene af de to træningspas er i styrkelokalet, hvis der er to pas.

Men i og med at Randers ligger sidst og har brug for noget inspiration, er det nok en god idé at være åben og sulten efter at bevise sig, og det lader til, at Marvin Pourie og Randers-holdet har gode fornemmelser omkring den nye træner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus