• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Pourié tager skylden: Undskyld til holdet

Pourié tager skylden: Undskyld til holdet
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Den tyske angriber Marvin Pourié misbrugte store muligheder mod Silkeborg. Og så endte det med et nederlag til Randers.

Af Kenneth Jensen

Han var tilbage på sin tidligere hjemmebane, tyske Marvin Pourié, men det blev ingenlunde den retur, som Randers-angriberen havde håbet på.

Marvin Pourié og Randers indkasserede nemlig nederlag nummer syv i træk i Superligaen, da det blev til det 0-2 nederlag til Silkeborg IF på udebane søndag, og for at gøre ondt værre misbrugte Marvin Pourié en hel stribe af gode muligheder.

Ved stillingen 0-0 havde tyskeren driblet rundt om Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard, men afslutningen var svag og blev afværgret af Silkeborg-kaptajn Dennis Flinta på stregen. Symptomatisk for Randers' stime for tiden scorede Silkeborg få minutter senere, mens Marvin Pourié og Randers blev ved med at sparke gode chancer forbi mål.

Tyskeren var efterfølgende ikke bleg for at indrømme, at han havde en stor andel i, at det blev til et nederlag.

- Jeg har sagt undskyld til holdet, for den eneste, man kan bebrejde for vores nederlag mod Silkeborg, det er mig. Det er kun min skyld. Jeg får penge for at score mål, og det gør jeg ikke for tiden. Jeg har ingen forklaring på det, men den vil bare ikke ind, selv om jeg har tre-fire kæmpe chancer, siger Marvin Pourié til Ekstra Bladet.

Med nederlaget røg Randers ud af top seks, og klubben ligger lige nu nummer syv i Superligaen med 32 point. Samme antal som AaB, der dog har en kamp i hånden.

Du kan se nogle af tyskerens store afbrændere herunder:

Superliga

Mere Superliga

Fokus