• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Pourié træner med U19-holdet: Jeg har ikke fået en forklaring på det

Mens Marvin Pourié leder efter en ny klub, træner han ikke med førsteholdet i Randers FC, men i stedet med ungdomsholdet. Det undrer den tyske angriber, men klubben forsikrer, at det sker efter aftale.

Af Anders Dehn

I sidste uge havde Marvin Pourié og Perry Kitchen fri fra træningen i Randers FC, fordi de begge var på klubjagt. Men mens Kitchen skrev kontrakt med LA Galaxy, vendte Pourié i går tilbage til træningen i Kronjylland med uforrettet sag.

Tyskeren trænede dog ikke med de andre spillere på førsteholdet, som han plejer. I stedet løb han rundt med U19-holdet. Ordførende direktør Michael Gravgaard forklarer, at det er i overensstemmelse med en aftale med spillerens agent, og at parterne mener, at det er den bedste løsning, til de får fremtiden på plads.

Læs også: Marvin Pourié er tilbage i Randers FC

Pourié er godt klar over, at klubben og agenten har lavet aftalen, men han undrer sig over, hvorfor den er nødvendig.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal træne med U19-holdet. Jeg har ikke fået en forklaring på det. Hvis du fortæller den bedste målscorer i klubben, at han skal træne med U19-holdet uden en forklaring, må du være en stor, stor manager, siger Marvin Pourie til Randers Amtsavis med henvisning til cheftræner Ricardo Moniz.

Alt peger dog på, at angriberen ikke bliver i Randers FC i ret lang tid. Han er som nævnt på klubjagt og har ifølge eget udsagn samtaler med nogle klubber. Under alle omstændigheder udløber hans kontrakt til sommer, og den står ikke til at blive forlænget.

Marvin Pourié har ikke scoret et Superliga-mål siden 30. juli i en kamp mod FC Midtjylland, mens han har scoret fire kasser i tre pokalkampe mod lavere rangerende modstandere. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus