• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Pourié vil revanchere 'lorte-præstation' mod Brøndby

Marvin Pourié er opsat på, at Randers FC rejser sig oven på skuffelsen mod AaB.

Af Martin Davidsen

- Vi kæmper for at vinde titlen. Jeg vil løfte et trofæ i år, og jeg ved, jeg kan gøre det med de her gutter.

Den tyske angriber Marvin Pourié var vanen tro klar i spyttet, da han i et interview med Randers Amtsavis i sidste uge satte ord på sine ambtioner med Randers FC i denne sæson. Desværre for Pourié og Randers FC blev udtalelsen fulgt op af et 1-2-nederlag til AaB, men angriberen lader sig ikke slå ud af det. 

Han mener ikke, at udtalelsen gav bagslag, men fastslår i stedet, at Randers FC nu skal rejse sig. 

- Den slags sker i fodbold. Nogle gange taber man, andre gange vinder man. Vi skal bare steppe op og give alt, hvad vi har. Man kan have en krise eller en dårlig dag, og det skete i fredags, men det kommer ikke til at ske igen, siger Marvin Pourié til tipsbladet.dk.

Han mener stadig, at Randers kan blande sig helt i toppen af Superligaen. De kommende kampe er mod Brøndby og FC København, og sejre i disse kampe kan netop sende Randers opad i tabellen.

- Det sker kun, hvis vi vinder kampene. Vi skal levere bedre end fredag. Vi har kvaliteten  og potentialet, så vi skal blive ved med at arbejde hårdt. Det var en lorte-præstation mod Aalborg af os alle – især offensivt – og vi holdt os ikke til gameplanen. AaB var meget mere aggressive end os, men det kommer ikke til at ske igen. Vi fik et wake-up-call, og vi har talt om det, så det gentager sig ikke, siger Pourié, der ikke ser kampene mod Brøndby og FC København som specielle.

- Alle kampe er vigtige – ikke kun de store kampe, hvor der er mange tilskuere. Vi skal ’fight like hell’ og give vores bedste for at rejse os fra det niveau, vi viste i fredags, fastslår han. 

Randers FC møder Brøndby på hjemmebane onsdag aften, mens FC København er modstanderen på udebane på lørdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus