• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Priske kan ikke se hvordan FCM skulle lægge mere tryk på Horsens

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske har svært ved at kritisere sine spillere efter nederlaget til AC Horsens.

Af Oliver Okstrøm

Den ellers så sejrsvante FC Midtjylland-cheftræner, Brian Priske, ramte ind i et sjældent nederlag, da hans mandskab tabte med 0-1 på hjemmebane til AC Horsens. For ham var det klart, hvad der gik galt i opgøret.

Det fortæller han i et interview med B.T.

- Vi formår ikke at gøre de ting, vi gerne vil, og sådan er fodbold også bare. Vi bliver hurtigt stresset og træffer mindre gode valg, så det blev meget på deres præmisser, men jeg har svært ved at se, at vi kan lægge ret meget mere tryk på dem, siger han og fortsætter:

- Det er svært for mig at kritisere spillerne i forhold til arbejdsindsatsen. Jeg synes, at de prøver alt det, de kan, men det bliver bare uforløst, lyder det fra Brian Priske, som forud for kampen havde oplevet den bedste træning i sin tid som træner, og derfor overrasker dagens kamp ham da også.

Priske fortæller endvidere, at selvom holdet ikke rammer niveauet, så mener han ikke, at han kan sætte en finger på spillernes vilje til at ville lykkes. I den forbindelse bemærker han, at der er nogle gange, hvor man ikke lykkes på trods af, at man har de rigtige intentioner - og at det var kendetegnende for kampen.

FC Midtjylland skal møde FC Nordsjælland på udebane i næste runde, som også er den sidste i grundspillet. Derfor spilles alle opgør på samme tid, som er søndag klokken 17.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Der tages nu hul på Europa Playoff, og første opgør står mellem Randers FC og OB.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.