• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Prøvespiller har overbevist i Randers: Får treårig aftale

Superliga-klubben Randers FC har forstærket truppen.

Af Kenneth Jensen

Den 20-årige midtbanespiller Issah Salou har trænet med i Randers i opstartsfasen til Superligaen, og nu har kronjyderne valgt at give midtbanespilleren en aftale.

Salou har fået en treårig aftale med Randers FC, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Han har gjort det godt til træning og har i tre testkampe vist sit værd, og så har sportslig og kommmerciel direktør Søren Pedersen slået til.

- Man må i den grad sige, at Issah har grebet sin chance i Randers FC. Han har til træning og i kamp vist, at han er god på bolden og dygtig i sine vendinger. Han er en spændende spiller med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at forløse, siger Søren Pedersen.

For Issah Salou er det også en stor dag, nu hvor han kan kalde sig Superliga-spiller.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, for jeg har altid drømt om at komme til Europa for at spille fodbold. Randers FC har virkelig nogle gode faciliteter og er en fantastisk klub, så det er den fedeste følelse. Jeg er meget glad for at være her. Mine holdkammerater har virkelig taget godt imod mig, og der er en god stemning i omklædningsrummet. Derudover synes jeg, at det er et hold med virkelig stor kvalitet, lyder det.

Salou har både statsborgerskab i Niger og Ghana - han har tidligere spillet i Sporting Club Accra.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.