• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Prøvespiller til eksamen i OB: Vi vil snarest afgøre, hvad vi gør med ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bismark Adjei-Boateng er lige nu til sin anden prøvetræning i OB. Cheftræner Jakob Michelsen vil hurtigst muligt have overblik over spillerens fremtid.

Af Anders Dehn

Han er ganske vist fra Ghana, men det er i Europa, Bismark Adjei-Boateng har spillet det meste af sin fodbold. Først som talent på Manchester Citys akademi og siden et par sæsoner i norske Strømsgodset.

I sommer fik han så ophævet sin kontrakt med Colorada Rapids i MLS, fordi han af familiære årsager ville vende tilbage til Europa. Her jagter han nu en kontrakt, og det har bragt ham forbi Ådalen i Odense for anden gang.

Læs også:Prøvespiller fik 90 minutter i OB's storsejr over HB Køge

Spilleren, der også var til prøvetræning i OB i sommer, spillede tidligere onsdag med i en træningskamp mod HB Køge. Nu er tiden kommet til, at fynboerne træffer en beslutning om Boatengs fremtid.

- Vi vil snarest afgøre, hvad vi gør med ham. Nu har han trænet med, er blevet testet fysisk, og vi har data på ham og har nu fået indtryk af ham i kamp, siger cheftræner Jakob Michelsen til Sport Fyn.

Læs også:OB har atter besøg af tidligere Manchester City-talent

Nana Boateng, som han typisk kaldes, begår sig primært på den centrale midtbane. Han nåede aldrig at få debut for Manchester City, men har til gengæld spillet en del kampe i Norge og i USA.

Det blev til i alt lige under 100 kampe i Eliteserien, pokalturneringen og Europa League-kvalifikationen for Strømsgodset, mens han fik 36 MLS-kampe og yderligere 3 i øvrige turneringer for Colorado Rapids.

Boateng er 25 år gammel og har været klubløs siden juli. Dermed kan han skifte til OB uden for transfervinduet, hvis klubben vil beholde ham.

Læs også:OB tester tidligere Manchester City-talent

Læs også:Efter lang pause: OB-spiller udtaget til Ugandas landshold

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus