• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Profil føler sig frosset ud i FCN: Jeg er ked af den uværdige behandling

Profil føler sig frosset ud i FCN: Jeg er ked af den uværdige behandling
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Pascal Gregor har været kampklar i lang tid, men han får end ikke kampe på reserveholdet i FC Nordsjælland. Selv mener han, at det skyldes, at han ikke har underskrevet en ny kontrakt.

Af Anders Dehn

Der er kun en måned, til Pascal Gregors kontrakt med FC Nordsjælland udløber, men når interesserede klubber henvender sig, tror de, han stadig er skadet. Men det har han ikke været i to en halv måned.

Årsagen er, at han ikke har spillet andet end to reserveholdskampe i den tid, og på det seneste har han end ikke været med der. Det er noget af et signal til den 23-årige stopper, der var fast mand i forsvaret, inden han blev skadet i februar.

Han mener selv, at det udelukkende skyldes, at han ikke har skrevet under på en kontraktforlængelse, at han nu bliver frosset ud af holdet, som han formulerer det.

- Jeg er da ked af, at jeg får denne uværdige behandling, når jeg har været i klubben i seks år og kun vil gøre det bedste for den, når jeg spiller. Bare fordi jeg ikke har forlænget min kontrakt. Hvis det stod til mig, skulle vi ikke skilles på denne måde, men det er ikke mig, der bestemmer det. Jeg ville have afsluttet det på en anden måde, siger Pascal Gregor til BT.

Han var i lang tid makker til Andreas Maxsø i det centrale forsvar i FC Nordsjælland, inden han altså selv blev langtidsskadet i februar, og Maxsø blev solgt i sommer. Han har fået i alt 115 Superliga-kampe for klubben, men nu ligner det et exit, når kontrakten udløber til nytår.

Maxsø vil dog ikke helt udelukke at blive, siger han til avisen. 

Sportschef Carsten V. Jensen afviser imidlertid, at Gregor bliver frosset ud, fordi han ikke vil forlænge sin kontrakt. Klubben vælger at bruge de spillere, som også er der om en måned, men det er ikke noget personligt vendetta.

- Det her er meget simpelt. Vi holder meget af Pascal, og hvad han har gjort for klubben. Og han har selv opnået meget personligt her. Blandt andet at komme på et U21-landshold. Jeg synes, det er helt fair, hvis han føler, at der er andre, som skal hjælpe ham videre i karrieren. Vi har givet ham et tilbud, og det har han takket nej til. Derfra har han selvfølgelig fået fuld support på træningssiden fra os, men det siger sig selv, at de spillere, vi foretrækker, er dem, der skal være her i længere tid. Men nej, vi har ikke givet ham den kolde skulder. Vi holder af Pascal og ønsker ham alt det bedste, siger sportschefen til BT.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus