2016-01-22 19:54
Foto: Philip Davali

Det kan ikke være nemt at huske alle sine mål. Det må Brøndbys finne Pukki erkende efter holdets sejr i testkampen mod Roskilde.

Selvom Brøndbys Teemu Pukki kun er 25 år gammel, så kan det alligevel godt knibe med at huske et par år tilbage. Fredag eftermiddag spillede han sammen med holdet fra Vestegnen mod FC Roskilde i de blå-gules første kamp på (kunst)græs i 2016.

Her vandt Brøndby med 2-1, hvor deres første mål kom efter 20 minutter, da Pukki prikkede et straffespark i mål. Men det var åbenbart ikke nemt for den finske spiller at huske om, han mon havde prøvet dén disciplin før med succes.

Det fortalte han efter kampen til Brøndbys officielle hjemmeside.

- Jeg tror, at det er mit første mål på straffespark som senior. Jeg kan ikke huske, at jeg tidligere i min seniorkarriere har sparket et straffespark. Men mål er dejlige for en angriber. Det er ligegyldigt, hvordan man scorer. Et mål er et mål, siger Teemu Pukki.

Det har dog heller ikke været muligt for Tipsbladet.dk at finde et straffesparksforsøg fra Teemu Pukki, så det er helt forståeligt, når han siger, at han ikke kan huske det.

Pukki afslører desuden, at det langt fra var hans første kamp i år.

- Jeg tog fat på opstartstræningen lidt tidligere end de andre på grund af min landsholdstjeneste, så det var faktisk min tredje kamp i år. Jeg kan mærke, at jeg er i en god opstartsform, og der er stadig tid til at bygge mere på, inden sæsonen begynder.

Kampens anden Brøndby-scoring blev desuden sat ind af Riza Durmisi.

Næste gang Brøndby skal i kamp er mod russiske Zenit ved Algarve Cup. Her er de også i gruppe med Lokomotiv Moskva og Norrköping. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO