• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Purung Brøndby-keeper: Vildt at være nået så langt

Foto: Brøndby.com/Getty Images

18-årige Mads Hermansen rykkes op i førsteholdstruppen til sommer, og det synes den unge Brøndby-målmand er ret vildt.

Af Sylvester Guldberg Røn

Når Brøndby-truppen møder ind til træning efter sommerferien, er det med et nyt ansigt i truppen. Her rykkes den 18-årige Mads Hermansen nemlig op i førsteholdstruppen. 

Den unge fynbo glæder sig enormt meget til at skulle spille med førsteholdet, og selvom han er taknemmelig over muligheden i førsteholdstruppen, så har den unge keeper også ambitioner. 

- Da jeg fik min kontrakt og beskeden om, at jeg skulle i Superliga-truppen, var det vildt at sidde og tænke på, at jeg er nået så langt, men samtidig har jeg også nogle store målsætninger og ambitioner for mig selv, så det er stadigvæk kun et lille skridt på vejen. Jeg er nået langt men alligevel ikke nået nogen vegne endnu i forhold til det, jeg gerne vil nå, siger han til Brøndbys hjemmeside. 

Michael Tørnes er netop hentet tilbage til Brøndby, hvor han formentlig skal være andenkeeper. Mads Hermansen vil dog udforde ham. 

- Mit første mål – eller mit næste delmål, er at komme i kamptruppen. Jeg er 100% klar til at tage den kamp op. Jeg ved, hvor jeg står, og hvad mit niveau er. Nu er Marvin her, og han gør det sindssygt godt, så det er klart, at han er førstevalg, og det vil tage mig lidt tid at arbejde mig op. Nu er Tørnes kommet til truppen, men jeg hvad, jeg skal arbejde på for at nå kamptruppen, siger Mads Hermansen. 

Mads Hermansen optræder ligeledes for det danske U20-landshold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus