Pusic-hattrick sikrer FCK en sejr over Brøndbys reserver

Angriber Martin Pusic lavede hattrick, da FC Københavns "reserver" vandt med 5-2 over Brøndby IF's reserver.

Rivalerne Brøndby IF og FC København mødtes tirsdag i en reserveholdskamp, og det møde slap udeholdet FCK bedst fra, idet holdet vandt med 5-2.

Det hører med til historien, at FC København stillede mange førsteholdsspillere som Kasper Kusk, Denis Vavro, Rasmus Falk og Andrija Pavlovic, så på den måde var der reelt ikke tvivl om udfaldet af kampen. Brøndby kom nemlig til opgøret med et reelt reservehold, hvor de mestr rutinerede spillere var målmand Benjamin Bellot og offensivspiller Kevin Mensah.

Allerede efter få minutters spil scorede Martin Pusic til 1-0 for FCK, inden Pierre Bengtsson på frispark gjorde det til 2-0. Uros Matic og Martin Pusic gjorde det til 3 og 4-0 inden pausen.

Brøndby reducerede til 1-4, inden Martin Pusic scorede hattrick og gjorde det til 5-1. Endnu en reducering blev det til fra Brøndbys side, og så endte opgøret altså med en sejr til udeholdet på 5-2.