2017-11-14 15:03
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Angriber Martin Pusic lavede hattrick, da FC Københavns "reserver" vandt med 5-2 over Brøndby IF's reserver.

Rivalerne Brøndby IF og FC København mødtes tirsdag i en reserveholdskamp, og det møde slap udeholdet FCK bedst fra, idet holdet vandt med 5-2.

Det hører med til historien, at FC København stillede mange førsteholdsspillere som Kasper Kusk, Denis Vavro, Rasmus Falk og Andrija Pavlovic, så på den måde var der reelt ikke tvivl om udfaldet af kampen. Brøndby kom nemlig til opgøret med et reelt reservehold, hvor de mestr rutinerede spillere var målmand Benjamin Bellot og offensivspiller Kevin Mensah.

Allerede efter få minutters spil scorede Martin Pusic til 1-0 for FCK, inden Pierre Bengtsson på frispark gjorde det til 2-0. Uros Matic og Martin Pusic gjorde det til 3 og 4-0 inden pausen.

Brøndby reducerede til 1-4, inden Martin Pusic scorede hattrick og gjorde det til 5-1. Endnu en reducering blev det til fra Brøndbys side, og så endte opgøret altså med en sejr til udeholdet på 5-2.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO