2017-04-20 11:42
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

FC Midtjyllands hollandske stjerne har været skadet, men han er så småt tilbage, og Jess Thorup mener, hollænderen kan være tilbage mod FC København søndag.

Når FC København på søndag får besøg af FC Midtjylland i Superligaen, kan udeholdet have en klarmeldt Rafael van der Vaart tilbage i truppen.

Den hollandske midtbanespiller har ikke spillet i foråret, fordi han har haft problemer med en skade, men tirsdag var van der Vaart tilbage for reserveholdet, hvor han tilmed scorede et flot mål på frispark.

Nu kan han så også være tilbage for førsteholdet - i hvert fald har Jess Thorup den 34-årige midtbanespiller i tankerne til opgøret mod FC København.

- Rafa har trænet med i 14 dage nu, og han er ved at være i spil til holdet. Han gjorde det fornuftigt i reservekampen, hvor han satte spillet godt op, siger Jess Thorup til aoh.dk.

FC Midtjylland-træneren fortæller dog også, at han afventer med at tage en beslutning på van der Vaart, fordi han lige vil se nærmere an, hvordan mditbanespilleren reagerer på reservekampen og på træningen.

Jess Thorups mandskab ligger nummer tre i tabellen med samme pointantal som FC Nordsjælland, der ligger nummer fire.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO