• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicolai Dupont

Randers-anfører: Det blev lidt låst

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det handlede i høj grad om at holdet nullet for Randers i lørdagens superligaopgør. Derfor blev det første halvleg også en tør affære.

Af Nicolai Dupont

Der var ikke meget aktion i løbet af de første 45 minutter af lørdagens superligakamp mellem Randers FC og Vendsyssel FF.

Hjemmeholdet skabet ikke meget offensivt, og lukkede samtidig godt af defensivt. Men det var også en stor del af taktikken inden kampen, fortæller Randers-anfører Nicolai Poulsen:

- Vi snakkede om inden kampen, at vi skulle have sat en prop i, da der er gået en del mål ind på os de sidste par kampe. Så det blev et af fokuspunkterne, og det kunne man også se i første halvleg, hvor det blev lidt låst. Men i pausen fik vi at vide, at vi godt kunne spille lidt mere frit. Og det lykkedes vi med, siger han til klubbens hjemmeside.

Anden halvleg var meget mere underholdende, og hjemmeholdet tog foden af bremsen. Det skabte mange flere chancer i begge ender og resulterede også i to flotte mål til Randers.

2-0 sejren betød ikke bare, at Randers fortsat er ubesejret i fem hjemmekampe i træk. Det betød også, at kronjyderne rykker fem pladser frem i tabellen, så de nu ligger nummer 6. med 13 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus