• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-angriber afviser udlejning: Alt skal ikke komme for let

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det gør ikke noget, man skal arbejde for tingene. Det giver bare hår på brystet og gode erfaringer til fremtiden. Derfor vil Randers FC's angrebsreserve Kasper Høgh blive og kæmpe for en plads i stedet for at lejes ud.

Af Anders Dehn

Det er ikke altid, at unge spillere får noget ud af at blive lejet ud, men i Randers FC har de haft succes med det de seneste år. Folk som Nicolai Poulsen og Mikkel Kallesøe har været væk fra klubben i en kort periode og vendt tilbage som profiler på holdet.

Det bliver der dog ikke noget af for Kasper Høgh, hvis han selv kan bestemme. Den 19-årige angriber fik ellers kun seks Superliga-kampe i efteråret, hans første halvsæson som fuldtidsprofessionel, men han vil hellere blive i Randers og kæmpe for en plads.

Læs også:Randers-angriber er skuffet over sig selv: Efteråret var ikke tilfredsstillende

Det gør ikke noget, hvis man skal arbejde for føden en gang imellem. 

- Det (en udlejning, red.) har jeg slet ikke tænkt på. Jeg er glad for Randers FC, og jeg har snakket med klubben: De vil mig, og jeg vil dem, så der er slet ikke noget der. Alt skal ikke komme for let. Det giver hår på brystet at have lidt modgang, så jeg bliver her og arbejder hårdt for det, siger Kasper Høgh til Randers Amtsavis.

Læs også:Nordmand på rampen: De yderste mandater kan forlade Randers FC

Efteråret bød dog ikke kun på modgang for den unge angriber. Han scorede således sit første mål for førsteholdet i en pokalkamp mod Kolding IF.

Lige præcis mål har i det hele taget været Høghs varemærke. De tre seneste sæsoner har han banket det ene efter det andet ind for Randers FC's U19-mandskab; han er noteret for 48 kasser i 46 kampe.

På førsteholdet dyster han primært om spilletiden mod Marvin Egho og Emil Riis, som spiller de fleste kampe, samt Alhaji Kamara og Benjamin Stokke.

Læs også:Randers-direktør bekræfter: Hobro-spiller er på listen

Læs også:Så nemt eller svært er forårs-programmet i Superligaen

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020