• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Randers-angriber ikke i tvivl: Superligaens bedste angreb

Marvin Pourié er fyldt med selvtillid efter mål og assist mod Viborg. Nu kalder han angrebsduoen med Mikael Ishak for Superligaens bedste.

Af Robin Ettinger-Erichsen

I holdets seneste kamp var både Marvin Pourié og Mikael Ishak på pletten for Randers. Mens Ishak nøjedes med at score et enkelt mål, havde Pourié både mål og assist i 2-1-sejren. Efter kampen har den tyske Pouré ikke mangel på selvtillid. Han kalder således samarbejdet med Mikael Ishak for det bedste i Superligaen.

- Alle kender mig, og alle ved, at vi helt klart er de bedste angribere i ligaen. Jeg er ligeglad med alle andre. Jeg er ligeglad med angriberduoen i FCK, som i øvrigt skifter meget på grund af deres deltagelse i både Superligaen og Champions League. Overall synes jeg, at Ishak og jeg matcher hinanden perfekt - eller vi arbejder hvert fald på at gøre samarbejdet perfekt, siger Marvin Pourié til Randers Amtsavis.

Mens Pourié ikke er i tvivl om, at han og Ishak er det bedste angriberpar i Superligaen, er Mikael Ishak mere beskeden. Han peger på statistikkerne og siger, at de "ligger deroppe" i forhold til at være de bedste. Minimum top tre, siger han.

I alt har de to angribere tilsammen lavet 11 mål i denne Superliga-sæson. Til sammenligning har FC Københavns mest brugte angrebsduo, Santander og Cornelius, også lavet 11 mål, mens Brøndbys Teemu Pukki og Kamil Wilczek tilsammen har lavet 19. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus