• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-back vil udfordre Kopplin: Jeg skal oppe mig

Johnny Thomsen er tilbage fra skade og klar til at tage kampen om højre back i Randers FC op. Men Björn Kopplin bliver svær at slå af.

Af Anders Dehn

I snart tre måneder har en knogle i anklen drillet Johnny Thomsen, så han har kun spillet 15 minutter i denne Superliga-sæson. Men nu er han fit for fight og klar til at byde Björn Kopplin op til duel om højre back i Randers FC.

Thomsen spillede hele kampen, da Randers' og Silkeborg IF's reserver mødte hinanden i går, og det var første gang, siden skaden ramte ham i maj, at han ikke mærkede nogen smerter. Men han er klar over, at Kopplin bliver svær at slå af holdet.

- Björn har gjort det godt, så jeg skal oppe mig. Men det har jeg det fint med. Jeg har før vist, at jeg har kunnet hæve niveauet, når konkurrencen er blevet øget, og det håber jeg på, at jeg kan gøre igen. Jeg skal gøre det godt til træning, og så er det op til træneren at vælge, hvad der skal ske til kampene, siger Johnny Thomsen til Randers Amtsavis.

Foreløbig regner 37-årige Johnny Thomsen dog ikke med, at han er i stand til at spille 90 minutter. Randers har ellers brug for al den hjælp, holdet kan få, efter en svingende sæsonstart.

Én sejr og i alt fem point efter fem kampe er ikke alverden, og det rækker til en foreløbig 11. plads. Kun sejrsløse AGF, Esbjerg fB og Silkeborg har færre point.

Næste opgave er desuden en svær én: FC København kommer på besøg i Randers. Det er på fredag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...