Randers bryder dårlig stime og slår AC Horsens

Efter tre nederlag i træk kom Randers FC tilbage på sporet med en sejr over AC Horsens.

Randers FC havde før søndagens opgør mod AC Horsens tabt tre kampe i træk, men de kom tilbage på sporet og sikrede sig tre vigtige point med en 2-0-sejr. Dermed rykker de tættere på en plads i top seks.

I opgørets første halvleg havde begge mandskaber svært ved at komme til chancer, og da der var optræk til chancer, løb det for det meste ud i sandet.

AC Horsens stod for første halvlegs største chance, da Kasper Junker sparkede på mål efter knap otte minutter efter et par fine driblinger, men Patrik Carlgren var på plads i Randers-målet.

Holdene gik derfor også til pause ved stillingen 0-0, men den stilling holdt ikke længe efter pausen.

Blot tre minutter efter pausen kom Randers nemlig foran. Johnny Thomsen sendte et skarpt indlæg ind i boksen, hvor Emil Riis flot headede bolden forbi Matej Delac i AC Horsens-målet.

Det fik åbnet kampen, og efterfølgende havde Randers også flere chancer for at udbygge føringen. Og det sørgede Marvin Egho også for efter 65 minutter. Egho modtog bolden i feltet, hvorefter han snød Mikkel Qvist med en fin detalje og sparkede bolden benhårdt i nettet.

Dermed skulle AC Horsens frem og jagte to mål, og det gjorde de også, men helt farligt blev deres pres ikke. Det sluttede 2-0, og Randers FC rykker dermed op på sjettepladsen i Superligaen med 34 point efter 25 runder. Til gengæld kan AC Horsens formentlig vinke top seks-drømmen farvel. De er nemlig tre på efter Randers på sjettepladsen med 31 point og med én kamp igen.