• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Randers-chef: Vi har trænernavne på bruttolisten

Randers-chef: Vi har trænernavne på bruttolisten
Foto: Randers FC

Randers FC skal have ny cheftræner til sommer. Sportschef Ole Nielsen er i gang med at sondere terrænet.

Af Martin Davidsen

Nye tider venter i Randers FC. 

Colin Todd stopper i klubben til sommer, og dermed skal kronjyderne have ny cheftræner. Sportschef Ole Nielsen har allerede indledt jagten. 

- Vi er i gang med processen, og vi er i gang med at sondere trænernavne. Det er det, der pågår nu. Vi skal have en træner, der kan løfte den opgave, der i Randers. Vi skal snakke med nogle emner og kandidater, og vi skal også snakke sammen internt. Vi er i gang med at putte folk på bruttolisten, men de navne vil jeg altså ikke fortælle, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Han kan ikke sige, hvornår Randers FC kan præsentere sin nye træner. 

- Jeg vil ikke sætte et bestemt tidspunkt på. Det er en utrolig vigtigt position i klubben, og vi vil arbejde grundigt med at finde den rette træner til Randers FC. Så må vi tage den tid, som det tager. Vi har træningsstart frem mod næste sæson den 20. juni, og vi vil selvfølgelig gerne have det på plads inden, siger Ole Nielsen. 

Sportschefen fastslår desuden, at Colin Todds fratrædelse sker i fred og fordragelighed. 

- Vi har været i dialog med Colin gennem længere tid. Det har været et succesfuldt samarbejdet, men vi er enige om, at tiden er den rigtige. Colin har også selv givet udtryk for, at han har nået en alder, hvor han gerne vil hjem til sin familie i England, så efter en fornuftig og god dialog, er vi blevet enige om det her, siger Ole Nielsen. 

Foråret 2016 har været hektisk i Randers FC, hvor balladen mellem Jonas Borring og Christian Keller har fyldt meget, og hvor Colin Todd har kritiseret ledelsen for håndteringen af sagen. Ole Nielsen fastslår dog, at der ikke er sammenhæng mellem Todds farvel og forårets ballade. 

- Det har slet ikke været en del af det. Jeg ved godt, at I journalister gerne vil drage en sammenhæng, men det har intet på sig. Det har været en turbulent tid i Randers med en sag, som vi gerne ville have været foruden, men som har fyldt meget. Det har ikke gang på jord, og det har intet med Colins opsigelse at gøre. Vi har været i en rigtig fin dialog om det, siger Ole Nielsen.

Colin Todd blev ansat i Randers FC i sommeren 2012. 

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus