Michal Gravgaard er åben for et forslag om at halvere pointene efter 26 spillerunder.

Det hollandske firma Hypercupe, som har været med til at udforme den nye Superliga-model, foreslog tidligere i dag at halvere pointene efter 26 spillerunder i Superligaen. Formålet er at skabe øget spænding i Superligaen.

I Randers er man klar til at tage diskutionen op, selvom det kan skride mod den sportslige fairness.

- Jeg tror, det vil være dumt at være afvisende over for noget som helst. Jeg siger ikke, at man skal sige ja, men vi har et produkt og en Superliga, der på flere parametre er udfordret, så jeg synes, man bør lytte til alle forslag, siger Michael Gravgaard til DR.

I Randers oplever man, at det er svært for tilskuerne helt at forstå Europa League-kvalifikationssystemet. Hvor der var masser af spænding og tilskuere i slutningen af grundspillet og i nedrykningsplayoff-kampene, har det knebet med opbakningen i Europa League-playoff kampene.

Tidligere har både Allan Gaarde og Ståle Solbakken været ude og revse idéen om at halvere pointene.

Især Ståle Solbakken rettede hård kritik mod den nye Superliga-struktur.

- Slutspillet for de seks øverste er okay, men resten har jeg været imod fra begyndelsen. Du kan få nul point som strukturen er nu og alligevel overleve i Superligaen, forklarer nordmanden ligeledes til DR.

Randers møder på lørdag OB. Vinderen over to opgør møder nummer fire fra mesterskabsslutspillet i en enkelt kamp om en plads i næste års Europa League-kvalifikation.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO