• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Randers-direktør slår fast: Forventer at sælge Lobjanidze

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC satser fortsat på at sælge Saba Lobjanidze.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet har efterhånden været åbent i et par måneder, så der har været tid nok for Randers FC til at sælge profilen Saba Lobjanidze, som det har været planen hele sommeren.

Den georgiske landsholdsspiller har blandt andre flirtet med Brøndby IF, men han er fortsat i Randers FC, og nu er der pludselig under to uger til, at vinduet smækker i. 

Tiden har dog ikke ændret udgangspunktet i forhold til den dygtige kantspiller. I Randers FC har man fortsat en forventning om, at Saba Lobjanidze er fortid i klubben på den anden side af transfervinduet.

- Hvis vi kigger på det rent sportslige, så har vi lige nu den trup, vi gerne vil have. Men det er også en del af vores strategi at sælge spillere, og det er fortsat min forventning, at vi kommer til at sælge Saba i dette transfervindue. Der er rigtig mange klubber, som er interesserede, og vi er også interesserede i at få noget økonomi ud af den handel, siger direktør Søren Pedersen til Randers Amts Avis.

Randers-direktøren fortæller desuden til lokalavisen, at skulle Saba Lobjanidze mod forventning ikke blive solgt denne sommer, håber kronjyderne at kunne lave en længere aftale med ham, så han kan blive solgt på et andet tidspunkt. Lobjanidzes nuværende aftale udløber ved udgangen af denne sæson.

Saba Lobjanidze kom til Randers FC fra Dinamo Tibilisi i hjemlandet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus