• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Randers' Enghardt: Vil tilbage i startopstillingen

Randers FC’s Kasper Enghardt er tilbage i fuld træning efter en knæskade. Selvom Randers-defensiven har set solid ud, er Enghardt sulten efter at komme tilbage i startopstillingen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Randers FC har i starten af denne sæson været uden en af sidste sæsons store profiler. Forsvarsspilleren Kasper Enghardt blev opereret i knæet i sommerpausen, og genoptræningen har holdt Enghardt ude indtil nu. Nu er den solide forsvarer dog tilbage i fuld træning, og han sad på bænken i weekendens 3-0 sejr over Hobro.

Randers har set solide ud i defensiven i starten af sæsonen, og især Jonas Bager har vist stort spil i det randrusianske forsvar. Derfor bliver det ikke en nem opgave for Enghardt at komme tilbage i startopstillingen. Det er forsvarsprofilen klar over, men han er klar til at tage kampen op. 

- Der er stor konkurrence på holdet nu. Ingen er selvskrevet. og det synes jeg egentlig kun er fedt. Skadespausen har kun gjort, at jeg er ekstra sulten for at komme tilbage. Nu har jeg en fuld træningsuge, så det er bare at klø på, siger Kasper Enghardt til Randers Amtsavis.

Næste opgave for Kasper Enghardt og Randers er en svær en af slagsen, når de på søndag kl 20.00 skal forbi MCH Arena, hvor FC Midtjylland venter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus