• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Randers er klar til at lukke transfervinduet

Kun i tilfælde af salg vil Randers hente flere spillere ind i den resterende del af transfervinduet

Af Mikkel Sloth

Randers FC kunne i går præsentere Issah Salou som ny spiller i Kronjylland, og den nigersk/ghanesiske midtbanespiller blev dermed klubbens sjette signing i dette transfervindue. 

Dermed er Randers nu klar til at lukke transfervinduet for deres vedkommende. De er nemlig meget tilfredse med truppens nuværende sammensætning. Der er dog en ting, som kan tvinge Randers til igen at være aktive på transfermarkedet. Det fortæller sportsdirektør Søren Pedersen i et interview med Randers Amtsavis.

- Ender det med, at vi ikke sælger nogle spillere, så kan jeg godt lukke transfervinduet, men kommer der nogle ud, skal vi også kigge på, om der skal nyt ind, fortæller sportsdirektøren.

Søren Pedersen fremhæver et muligt salg af Saba Lobjanidze som noget, der kan tvinge Randers til at reagere. Ham har Superliga-rivalen Brøndby eksempelvis sendt et bud afsted på. Et bud, som dog blev afvist af Randers, der ikke fandt tilbuddet godt nok.

Randers har udover Issah Salou hentet Simon Piesinger, Mathias Nielsen, Vito Hammershøy-Mistrati, Tosin Kehinde og Alhaji Kamara. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus