• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers nærmer sig offensiv forstærkning

Foto: Randers FC

Kronjyderne er tæt på at lukke en aftale med en offensivspiller.

Af Kenneth Jensen

Flere offensive spillere har forladt Randers FC denne sommer - blandt andet angriberne Bashkim Kadrii og Eero Markkanen - men nu kan fans af klubben glæde sig over, at der snart kan være en fortærkning på vej.

Godt nok har klubben hentet norske Benjamin Stokke, der også scorede i 1-1 kampen mod Horsens senest, men der mangler stadig noget styrke offensivt. Og det kan altså være på vej.

Det er klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, der over for Randers Amtsavis gør det klart, at der er noget på vej.

- Vi har en offensiv spiller i kikkerten, som vi er langt med, og hvis vi får ham, så lukker vi vinduet. Så er vi dækket godt ind, og der er ikke økonomi til mere, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Randers har ud over Benjamin Stokke også hentet unge Emil Riis Jakobsen tilbage. Han havde kontraktudløb. Klubben har også købt André Rømer til den centrale midtbane og Patrik Carlgren til målet, mens Joni Kauko, Bashkim Kadrii, Jakob Johansson, Mandla Masango, Hannes Halldorsson og Mads Agesen også har forladt klubben.

Næste opgave for kronjyderne er søndag hjemme mod OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.