• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers FC flytter to talenter i førsteholdstruppen

Foto: Randers FC

Superliga-klubben får nyt blod i førsteholdstruppen i form af to talenter fra egne rækker.

Af Kenneth Jensen

I de senere år har Superliga-klubben Randers FC vist, at den kan producere gode, unge spillere. Nicolai Brock-Madsen, Mads Fenger, Jonas Bager og Nicolai Poulsen er nogle af spillerne, de har produceret i Kronjylland.

Og arbejdet med at uddanne flere unge spillere, der skal presse sig på til førsteholdet, fortsætter, og Thomas Thoamsberg får fra den kommende sæson yderligere to spillere i førsteholdstruppen, der kommer fra egne rækker.

Det oplyser Randers i en pressemeddelelse.

Der er tale om Tobias Klysner og Oliver Bundgaard, der begge har fået fireårige aftaler, og de to 17-årige kantspillere kan se frem til at kæmpe med etablerede profiler om spilletid.

- Det er to spillere, som har trænet meget med Superliga-holdet i den forgangne sæson og som har præsteret og udviklet sig virkelig godt. Vi tror på, at vi kan rykke dem det næste skridt til at blive Superliga-spillere, hvilket kontraktlængen også afspejler. Det er vigtigt for Randers FC at have egenudviklede spillere på holdet, som kan blive profiler og også gerne salgsobjekter, som tilfældet har været med eksempelvis Jonas Bager, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen og fortsætter:

- Nu skal de være med på fuldtid, og det gør, at det lettere kan vænne sig til tempoet. De skal bruge det første stykke tid på at blive gjort klar til seniorfodbold, der går hurtigere og er mere fysisk end ungdomsfodbold. Deres gåpåmod og energi er forfriskende for holdet, og det er vigtigt, at de fortsætter med at turde spille deres eget spil, selvom de bliver en fast del af Superliga.

Oliver Bundgaard har fortsat sin debut til gode, mens Tobias Klysner fik sin debut i april mod Hobro IK.

Superliga

Mere Superliga

Fokus