• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Randers FC forlænger med U-landsholdsspiller

Randers FC forlænger med U-landsholdsspiller
Foto: Randers FC

Kasper Høgh har i dag underskrevet en ny kontrakt med Randers FC, som gælder indtil år 2020.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den 17-årige angriber, der til dagligt slår sine folder på Randers FCs U19-ligahold, hvor han er en del af samarbejdet med Randers ElitesportsCollege, forlænger sin kontrakt med Randers FC.

I randers glæder man sig over, at forlænge aftalen med en af klubbens helt store talenter, som samtidig også beskrives som en ærgerrig en af slagsen.

– Han er meget ærgerrig, træningsvillig og parat. Jeg synes Kasper har bygget på i de år, han har været her. Ikke mindst på sin krop. Han fylder godt og er blevet fysisk stærk. Han har klart sin force i feltet, hvor han er dygtig til at opsnuse chancerne, fortæller Per Sørensen som påpeger, at Høghs udvikling ikke er gået DBUs næse forbi.

– Efter sommerferien har han nået et niveau, hvor han også er blevet interessant for DBU. Det bliver angribere, når de scorer mål. Og det kommer jo også os til gode på U19-holdet, hvor han også har nogle dygtige medspillere til at sætte sig op.

Kasper Høgh blev udtaget til U18-Landsholdets to venskabskampe mod Ukraine den 9. og 12. november. Han fik debut i den røde trøje, da han blev skiftet ind efter 62 minutter i den første kamp, og i det andet opgør fik Kasper en plads i startopstillingen og fik også lavet to mål.

Spilleren selv er ligeledes begejstret over at få lov til at fortsætte sin udvikling hos Randers FC.

– Det er stort. Det er noget, som jeg har haft en drengedrøm om, lige siden jeg begyndte i min barndomsklub Vorup FB. Det er ligesom et lille step på vejen til at blive professionel fodboldspiller, og det giver god motivation. Ambitionen er at blive professionel fodboldspiller og kunne repræsentere Randers FC. Det er drømmen, og det går jeg 100% efter, udtaler en meget dedikeret Kasper Høgh.

Randers FC’s talentchef, Peter Elstrup, er også meget tilfreds med, at der nu er blevet indgået en ny aftale med Kasper Høgh.

– Kasper har gjort det rigtig godt både på træningsbanen og i kamp. Da jeg henvender mig til U18-landstræneren, har Kasper scoret syv mål i fem kampe og er topscorer i U19-Ligaen. Nu er han noteret for otte scoringer, hvilket jeg synes er meget imponerende for en første års U19-spiller. Vi ser Kasper som en angribertype, der laver de grimme mål i feltet. Han laver selvfølgelig også flotte mål og derudover er han stærk i hovedstødsdueller og en fremragende presspiller. Og så er han meget dedikeret til at spille fodbold, slutter han.

Selvom det måske er tidligt nok for den unge angriber, så kunne Randers FC formentlig godt bruge en til at hjælpe til med scoringen, hvor det i denne sæson blot er blevet til 17 mål i 18 Superliga-kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus