• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers FC handler: Henter afløseren for Nicolai Poulsen

27-årig østriger har underskrevet en aftale med Randers FC.

Af Kenneth Jensen

Randers FC har ledt efter kvalitet og bredde til midtbanen, og klubben har nu fundet det.

Således har Randers FC netop offentliggjort, at klubben har hentet den 27-årige østrigske midtbanespiller Simon Piesinger på en toårig aftale.

Midtbanespilleren har en fortid i blandt andre FC Wacker Innsbruck og SK Sturm Graz.

- Vi har igennem længere tid haft kig på Simon, og vi er glade for, at det er lykkedes at få ham til klubben. Han er en dygtig spiller, som er fysisk stærk, tør gå i duellerne og har gode kompetencer i hovedspillet i felterne. Atypisk for en spiller af hans størrelse, er han dog også rigtig god med bolden. Han er i god form, da han har spillet i foråret, så han byder sig til med det samme, siger Randers FC’s sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen.

Piesingers kontrakt med SCR Altach løber officielt ud senere i denne uge, så det er ikke en spiller, Randers har betalt en transfersum for. Han er defensiv midtbanespiller og er formentlig den direkte afløser for Nicolai Poulsen, der er skiftet til AGF.

- Jeg har spillet hele min karriere i Østrig, så da jeg fik denne mulighed, var jeg ikke i tvivl. Det er en god liga, og jeg glæder mig til at vise mine kvaliteter til fansene. Jeg kender Marvin Egho, som har fortalt mange gode ting om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at skabe de bedst mulige resultater for Randers FC, siger Simon Piesinger, som også kan spille i det centrale forsvar.

Midtbanespilleren har spillet for SCR Altach de sidste to år, og han har 11 U21-landskampe for Østrig på cv'et.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus