• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Pirchert

Randers FC leder efter Kadrii-afløser: Kigger på forskellige typer

Bashkim Kadrii er vendt tilbage til FC København, og det har fået Randers FC til at lede efter en angriber. Det er ikke fastlagt hvilken angrebstype, kronjyderne vil hente ind.

Af Oliver Pirchert

Superliga-premieren nærmer sig med hastige skridt, og Randers FC har fortsat ikke fundet en erstatning for Bashkim Kadrii, hvis lejeaftale udløb.

Syv mål og ti assist diskede Bashkim Kadrii op med i løbet af sidste sæson, så derfor er det vigtigt for Randers FC at finde en profil, der kan gøre en forskel med det samme.

Men sportsdirektør for kronjyderne, Søren Pedersen, er opsat på at finde den helt rigtige angriber. Derfor vendes der i øjeblikket, hvilken type den kommende Randers-angriber skal være.

- Vi kigger efter flere forskellige typer til angrebet. Vi havde succes med en type som Bashkim, der er god i mellemrummene, assistspillet og med bolden. Men det kan også være en hurtig spiller, som søger dybden, eller en mere stationær angriber, som er god til at holde i bolden. Vi kan ikke frit vælge, og derfor må vi tilpasse holdet efter de spillere, som ender med at være i truppen, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Situationen spidser til, for svenske Mikael Boman er skadet. Dermed er det kun unge Marcus Mølvadgaard, Emil Riis og Kasper Høgh, som lige nu kan spille på positionen som angriber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus