Randers FC slog østrigske pokalvindere i generalprøven

Randers FC er klar til Superliga-premieren med en sejr på 3-2 over Sturm Graz fra Østrig.

Randers FC spillede fredag testkamp mod østrigske Sturm Graz på klubbens træningslejr i Tyrkiet, og det var kronjydernes sidste opgør, inden det bliver alvor i næste weekend, hvor AaB venter i Superliga-premieren.

Thomas Thomasbergs mandskab fik et rigtig solidt afsæt til Superliga-starten med en forholdsvis sikker 3-2-sejr over Sturm Graz, der huserer i midten af den østrigske Bundesliga og er forsvarende pokalvindere.

Randers FC kom bagud 0-1 efter et kvarters spil, men det slog ikke kronjyderne ud, og kort efter udlignede Saba Lobjanidze til 1-1. Før pausen blev det også 2-1 til danskerne, da Marvin Egho omsatte et straffespark, og i anden halvleg sørgede Jonas Bager for, at det blev 3-1, da han scorede på hovedstød. Sturm Graz reducerede i slutminutterne.

Det var Randers FC's femte testkamp denne vinter - kronjyderne har vundet to, spillet to uafgjort og tabt én. I næste kamp er der point på spil.