Randers FC slog Vejle i marathonkamp uden Saba Lobjanidze

En lang kamp uden Saba Lobjanidze kastede en 2-0-sejr til Randers FC over Vejle Boldklub af sig.

Randers FC kan formentlig godt begynde at forberede sig på en fremtid uden Saba Lobjanidze.

Kronjydernes største profil meldes tæt på et skifte til en tyrkisk klub, og han var derfor ikke med på holdkortet, da Randers FC mødte Vejle Boldklub i en testkamp af tre gange 45 minutter onsdag eftermiddag.

At klubben trods alt ikke er mere afhængig af Saba Lobjanidze end, at det hele godt kan hænge sammen uden ham, satte Thomas Thomasbergs mandskab to streger under med en 2-0-sejr over NordicBet Ligaens tophold.

Marvin Egho scorede det første mål i en lang kamp, der blandt andet bød på uofficiel debut til Mathias Greve, som skiftede til Randers FC fra OB tidligere på ugen. I den såkaldte tredje halvleg gjorde Tosin Kehinde det til 2-0.

Randers FC besejrede senest Vendsyssel FF og har endnu ikke tabt i 2020.