2016-03-14 09:05
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Forsvarsspiller fra Randers FC afviser, at der er stillet et ultimatum til træner Colin Todd i sagen om Christian Keller.

Det va forventet, at den nu tidligere Randers-anfører Christian Keller var med i truppen for kronjyderne, der søndag eftermiddag tabte med 0-1 ude mod Brøndby IF, men den centrale midtbanespiller var helt ude af truppen over på den seneste uges ballade med Jonas Borring.

Jonas Borring er ude på ubestemt tid, mens Christian Keller træner med på lige fod i Randers. Det er en situation, som er svær at vinde for Randers, og det har splittet spillertruppen. Og til søndagens kamp mod Brøndby kom det i tidligt på eftermiddagen frem, at spillertruppen nægtede at spille med Christian Keller. Han var som sagt heller ikke i truppen, men Colin Todd forklarer, at det var en beslutning, han havde taget.

Sådan lyder det også fra forsvarsspiller Mads Agesen, der afviser, at truppen har besøgt cheftrænerens kontor.

- Det er faktuelt forkert, når der bliver skrevet og sagt, at det er spillerne, der har været oppe at banke på døren hos Colin Todd for at sige, at vi ikke ønsker at spille med Keller. Jeg kan i hvert fald sige for mit eget vedkommende, at jeg har ikke været oppe at banke på nogen dør. Det er Colins beslutning, at Keller ikke skulle med til kampen, siger Mads Agesen til Randers Amts Avis.

Med nederlaget har Randers FC blot fået ét point i forårets første tre kampe og klubben er nummer syv i Superligaen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO