Randers kunne ikke knække sløje Nordsjælland

Hjemmeholdet fra Randers dominerede, men formåede ikke at vinde over FC Nordsjælland.

Det endte uafgjort 1-1, da Randers søndag eftermiddag tog imod FC Nordsjælland i en kamp, som hjemmeholdet dominerede.

Udeholdet startede ellers som lyn og torden, og allerede efter et par minutter kom de unge nordsjællændere foran. Et fint indlæg fra Mikkel Damsgaard blev headet i mål af Andreas Skov Olsen, som snød et passivt Randers-forsvar.

Så tog Randers FC over. Gæsterne kunne slet ikke få det til at fungere, og værterne dominerede både på spil og fysik. Utroligt nok formåede kronjyderne ikke at få udlignet i første halvleg.

Målet kom efter pausen. Johnny Thomsen blev spillet fri på højrekanten, og han fandt med et højt indlæg en helt umarkeret Benjamin Stokke på bagerste stolpe. Nordmanden udplacerede let Nicolai Larsen i FCN-målet.

Randers-dominansen fortsatte, men det ebbede ud i chancerne, for det var tydeligt, at Thomas Thomasberg ikke ville risikere at tabe kampen på en Nordsjælland-omstilling.

Dermed endte det uafgjort i Randers, og holdene er fortsat side om side i tabellen.