Randers og Brøndby delte i chancerig 0-0-kamp

Brøndby smed chancen for førstepladsen væk efter nulløsning i Randers.

Der var smæk for skillingen på BioNutria Park, da Randers mødte Brøndby på hjemmebane, så det var en kamp, der burde have endt meget andet end 0-0, som altså blev tilfældet denne søndag.

For chancer var der nok af - og når bolden så endte i kassen, så blev de annulleret. Det var både tilfældet for Randers' Marvin Pourie i og Brøndbys Teemu Pukki, da de begge i første halvleg scorede.

For Pouries tilfælde skyldtes det et frispark lige forinden på Hermansson, og for Pukki handlede det om, at linjedommeren havde set målets oplægger, Larsson, i en offsideposition, og begge situationer kunne måske godt være blevet set anderledes.

Selvsamme Pukki havde dog kampens største chance, da han slap helt fri igennem Randers-forsvaret. Han tøvede dog for længe, hvilket gav Randers' Enghardt muligheden for at bryde ind og tackle finnen.

I anden halvleg var der også gang i den, hvor det nogle gange så ud til, at der slet ikke blev spillet med nogen midtbane på de to hold, da begge hold kæmpede hårdt for at få angrebet.

Det gav da også chancer, og den største gik muligvis til Nikola Djurdjic, som fik serveret bolden for fødderne tæt på mål efter en dødbold. Men han sparkede den bare hårdt ind i et Brøndby-ben, og så var den chance røget. Han blev endvidere pillet ud lige efter.

Med 0-0-resultatet er Randers nu på to point for fem kampe, mens Brøndby er oppe på ti point, hvilket placerer dem på en andenplads - to point efter FCN, som tabte 3-4 til FCM tidligere på dagen.