• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-profil åbner for skifte: Ved ikke, om jeg spiller her næste måned

Randers-profil åbner for skifte: Ved ikke, om jeg spiller her næste måned
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Saba Lobjanidze har været Randers FC's store oplevelse i 2018, men måske er han snart tabt for klubben, der dog kun sælger for "et ualmindeligt godt tilbud".

Af Anders Dehn

Søndag kom Saba Lobjanidze for første gang i sæsonen på måltavlen for Randers FC, da han scorede til resultatet 3-0 i kampen mod Hobro IK. Det var i sig selv usædvanligt, at der skulle gå seks runder, før han blev noteret for en scoring, for Lobjanidze har været ganske målfarlig i år.

Den georgiske offensivspiller scorede intet mindre end ti mål i foråret, da Randers spillede sig til overlevelse i Superligaen. Dermed var han - sammen med Bashkim Kadrii - holdets helt store offensive drivkraft.

Læs også: Randers tog overbevisende sejr mod Hobro

Det kan dog være, at cheftræner Thomas Thomasberg snart må finde en anden mand til at udfylde Lobjanidzes rolle. Sidstnævnte åbner op for et snartligt skifte.

- Jeg er glad for at være i Randers, men jeg ved ikke, om jeg spiller her til september. Jeg må se tiden an, siger han til Ritzau.

Læs også: Transferplanen: Er Saba i Randers til september?

Thomasberg udelukker ikke, at klubben kan sælge sin profil, men siger omvendt, at der skal "et ualmindeligt godt tilbud" til. 

Den 23-årige georgier er i denne sæson blevet flyttet fra kanten ind som angriber i Randers' 4-4-2-system. Han har fortsat kontrakt med klubben i to år endnu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus