• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-profil er eftertragtet: Måske sker der noget, inden vinduet lukker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Saba Lobjanidze har en del bejlere, og det kan være, det ender med, at han forlader Randers FC i dette transfervindue. Hvis det rette tilbud kommer, er han klar til at se på det, siger hans agent.

Af Anders Dehn

Randers FC har gennem det seneste måneds tid jagtet en offensiv forstærkning, men det kan også være, at holdet må sige farvel til et af de stærkeste kort i netop den del af banen. Saba Lobjanidze har selv åbnet op for, at han kan forlade klubben, inden august bliver til september.

Spørger man hans agent, er der da også en vis interesse for den målfarlige Randers-spiller. Lobjanidze scorede søndag sit 11. mål i 2018 - og det første i denne sæson - og den slags har andre klubber end hans nuværende også noteret sig.

Læs også: Randers-profil åbner for skifte: Ved ikke, om jeg spiller her næste måned

- Det er fodbold, så måske ja, måske nej, siger agenten, Guram Kachakhidze, til spørgsmålet om, hvorvidt Lobjanidze også er Randers-spiller, når transfervinduet lukker natten til lørdag i næste uge.

- Han sluttede rigtig godt af i sidste sæson og spillede nogle gode kampe, så det er ikke overraskende, at der er hold, der er interesserede i hans evner. Det er normalt. Vi kan ikke bekræfte noget i øjeblikket, men måske. Måske sker der noget, inden vinduet lukker.

Så der er interesserede klubber?

- Ja, selvfølgelig. Der er interesse for ham. Det er normalt, at der er interesse for ham, for han er en god spiller, siger Kachakhidze til tipsbladet.dk.

- Først og fremmest respekterer vi Randers og fokuserer på Randers. I øjeblikket fokuserer spilleren på sine kampe med Randers, så hvis der sker noget, får alle det at vide.

Hvad foretrækker han selv? At blive eller skifte?

- Han har det rigtig godt på holdet, det er en god klub med et godt miljø, og alt er rigtig godt. Så hvis der sker dukker en rigtig god udfordring eller godt tilbud op, og det er godt for både Randers og spilleren, så vil vi diskutere det, men i øjeblikket kan vi ikke sige noget, siger agenten.

Den interesse, som Guram Kachakhidze beretter om, mærker de også i Randers FC. Den har dog ikke udmøntet sig i egentlige købstilbud på Lobjanidze.

- Der er ingen tvivl om, at der er interesse for ham; mange synes, han er dygtig og interessant, og det synes vi også. Men på intet tidspunkt har vi modtaget noget konkret på ham, så herfra og så til et salg er der et langt stykke, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Han fortæller, at Randers er vældig glade for Saba Lobjanidze, og at klubben ingenlunde opsøger købere til spilleren. Han erkender dog også, at alle spillere har en pris.

- Selvfølgelig har han en pris. En klub som Randers er nødt til at kigge på de bud, der kommer ind, men det kan vi ikke gøre, før de kommer ind, siger sportsdirektøren og slår fast, at hvis det ender med et salg, så skal klubben på transfermarkedet igen

- Kommer vi frem til, at han bliver solgt, er det da en spiller, som 100 procent skal erstattes.

23-årige Saba Lobjanidze har to år tilbage af sin kontrakt med Randers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus