• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-profils kontrakt løber ud: Vi vil gerne have det på plads inden jul

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kevin Conboys kontrakt med Randers FC udløber til sommer, og dermed kan han fra 1. januar forhandle med andre klubber. Sportsdirektør vil gerne have en afklaring inden, men har forståelse for, at Conboy har brug for at tænke sig om.

Af Anders Dehn

Det har været et turbulent 2019 for Kevin Conboy. Randers-spilleren er ufrivilligt involveret i en svindelsag, hvor hans tidligere svoger har snyder ham og andre for millioner af kroner, og Conboy risikerer selv at ende som medansvarlig, fordi han stod som direktør for firmaet, som svogeren svindlede gennem.

Så backen har haft rigeligt at tænke på, når han ikke har været på fodboldbanen. Derfor har han endnu ikke gjort op med sig selv, om han vil fortsætte i Randers FC, når hans kontrakt udløber til sommer. Måske skal han til udlandet igen og tjene nogle af de penge, som han har mistet i svindelsagen.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

I Randers har de forståelse for, at Conboy har brug for en tænkepause med alt det, der er sket i hans privatliv. Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen håber dog, at parterne snart finder en afklaring.

- Det er klart, at vi gerne vil have det på plads, inden vi går til julepausen, men kan vi ikke det, er jeg tryg ved, at vi kan lukke den i starten af næste år, siger han til Randers Amtsavis.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - Randers FC

Fra det øjeblik, rådhusklokkerne ringer det nye år ind, kan Kevin Conboy forhandle kontrakt med andre klubber end Randers, fordi der da vil være under seks måneder til udløb.

Den 32-årige back har siden sommeren 2017 spillet i Randers, hvor han er fast mand. Han har tidligere optrådt for Esbjerg fB, NEC Nijmegen og FC Utrecht. Han er desuden noteret for en enkelt A-landskamp for Danmark.

Læs også:Randers-angriber: Jeg har brændt for mange store chancer

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Carlsen: Flere kort og straffespark

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus