Randers' Rømer: Lidt for meget panik i 45 minutter

Det ærgrer Randers FC-spilleren André Rømer, at man ikke tog mere fat i bolden i anden halvleg i opgøret mod AGF torsdag aften.

Det plejer næsten altid at ende med, at Randers kan gå fra banen efter opgør mod AGF som vindere. Det var også tæt på torsdag aften, men med en sen udligning til 1-1 fra aarhusianernes side blev det blot til ét point. Det var Randers' André Rømer bestemt ikke tilfreds med.

Det fortæller han i et interview med Randers Amtsavis.

Her kommer han ind på, at det uafgjorte resultat var selvforskyldt, når man går ud og parerer i 45 minutter efter pausen. Derfor ville det bare være et spørgsmål om tid, inden bolden faldt ned til modstanderen.

- Det var en elendig anden halvleg. Første halvleg var ellers okay. Ikke fordi vi spiller prangende, men vi forsvarer os godt og har lidt den anden vej, siger han og fortsætter:

- Efter pausen har vi ikke rigtig de store chancer, fordi ingen tager fat i kuglen og får spillet os ud af presset. Det var lidt for meget panik i 45 minutter, lyder det fra André Rømer.

De to mistede point i overtiden kan nu få stor betydning for mulighederne for at ende i top seks for Randers' vedkommende, og Rømer peger da også på, at det godt kan ligne, at holdet skal hente tre point i Parken mod FCK i sidste spillerunde af grundspillet.

Inden dén kamp skal Randers møde Hobro på hjemmebane på mandag.