• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers sælger U21-landsholdsspiller til belgisk klub

Forsvarsspiller Jonas Bager er snart fortid i Randers FC.

Af Kenneth Jensen

Sommeren var i forvejen sjov for Jonas Bager, der står foran et U21-EM, og nu er den bare blevet endnu sjovere, for Bager kan glæde sig over, at han spiller for en ny klub, når hans deltagelse ved U21-EM er forbi.

Forsvarsspilleren, der altid har spillet for Randers, er blevet solgt til belgiske Royale Union Saint-Gilloise fra den næstbedste belgiske række, bekræfter Randers FC i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været en nem beslutning, for jeg holder virkelig meget af Randers FC, som har været med til at forme mig som fodboldspiller og person. Det er dog også grunden til, at jeg gerne vil have, at klubben får en økonomisk gevinst ved at sælge mig, og på den måde give noget tilbage. Jeg vil dog gerne fortsætte min udvikling, og her ser jeg en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med et nyt land og en ny liga, siger Jonas Bager om skiftet til Royale Union Saint-Gilloise.

- Det er et stort skulderklap til os, der viser, at vi kan gøre vores egne talenter klar til Superliga-bold og efterfølgende komme videre til udlandet. Vi mister dog en spiller med Randers-DNA, for Jonas er en rigtig fighter, der altid giver alt, hvad han har. Han har været fremragende for os i denne sæson, og det bliver selvfølgelig et tab fodboldmæssigt og i omklædningsrummet, at han forlader os. Vi har dog kompetente afløsere i truppen og vil da også kigge efter en mulig afløser, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Jonas Bager skal i første omgang møde AGF på søndag, og vinder Randers det opgør samlet, efter at have vundet det første af to opgør med 2-1, venter en kamp mod Superligaens nummer fire om en billet til Europa i den kommende sæson.

Bagers aftale med Randers løb ud i 2020 - han skifter nu til en klub, som er ejet af manden, der også ejer Premier League-klubben Brighton. Gode præstation i Belgien kan altså give danskeren en gylden mulighed for at komme til Premier League.

Ekstra Bladet har tidligere fortalt, at kronjyderne får omkring tre millioner kroner for Jonas Bager.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus