• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-spiller: EfB-kamp definerer efteråret

Randers-spiller: EfB-kamp definerer efteråret
Illustration

Udfaldet af kampen mod Esbjerg kan få stor betydning for, om Randers' efter år er godkendt eller ej, mener Nicolai Poulsen.

Af Anders Dehn

Nu er det make or break for Randers FC. Holdet tager i morgen imod Esbjerg, som med et point mindre befinder sig lige under nedrykningsstregen. Vinder gæsterne, rykker Randers måske under stregen, men omvendt kan kronjyderne også tage et spring op i tabellen. 

Derfor spiller kampens udfald en stor rolle for, hvordan Randers-mandskabet opfatter efteråret. Tre point og dermed en potentiel midterplacering vil selvsagt efterlade en bedre juleferiesmag i munden, end en bundplacering vil.

- Det er selvfølgelig en rigtig vigtig kamp, som vi glæder os meget til. Hvis vi får en sejr, så er efteråret godkendt. Et nederlag vil til gengæld være rigtig negativt for vores nuværende placering, så tre point er altoverskyggende, siger Randers-spilleren Nicolai Poulsen til tipsbladet.dk.

Han har været på banen i holdets sidste fire kampe, hvoraf han har startet inde i de seneste tre. Først som afløser for en skadet Christian Keller, og siden da Elmar Bjarnason fik karantæne. I søndagens opgør mod FC Nordsjælland startede alle tre på banen, hvor Bjarnason blev skubbet ud på kanten, men Nicolai Poulsen tør ikke spå, om det samme bliver tilfældet mod Esbjerg.

- Det er svært at sige. Jeg håber selvfølgelig, at jeg får chancen igen, men det er svært at vide, hvad taktikken bliver. Om der er plads til os alle, eller om vi skal spille med en decideret kantspiller, men jeg håber det da, siger han. 

Uanset hvem der skal piske rundt på den centrale midtbane, har Randers taktikken mod esbjergenserne klar. Den handler først og fremmest om at stå imod det højtbesungne kontra- og kantspil, som Esbjerg er blevet berømte for. 

- Vi skal lukke ned for deres hurtige kanter, og så skal vi afvise det, der måtte komme ind i feltet. Derudover gælder det selvfølgelig om at være skarpe i begge felter, siger Nicolai Poulsen om den vigtige kamp om at undgå en bundplacering vinteren over.

Superliga

Mere Superliga

Fokus