• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-spiller: Snakker ikke kontrakt

Randers-spiller: Snakker ikke kontrakt
Illustration

Nicolai Poulsen har kontraktudløb i Randers til sommer, men han og klubben er endnu ikke i dialog om en forlængelse af samarbejdet.

Af Anders Dehn

I efterårets første 13 kampe så Randers' Nicolai Poulsen ikke så meget som et eneste minuts spilletid, men i de sidste fire opgør har han været på banen, og han er startet inde i de seneste tre. 

Forklaringen er, at Elmar Bjarnason og Christian Keller sidder tungt på den centrale midtbane, men karantæne til førstnævnte og en skade til sidstnævnte har givet 20-årige Poulsen chancen. Og den har han grebet udmærket.

- Overordnet set er jeg godt tilfreds. Jeg har bevist, at jeg sagtens kan være med på det her niveau, og jeg har budt ind med de ting, jeg er god til: aggressivt presspil og at få spillet bolden frem i banen, siger han til tipsbladet.dk.

Den unge midtbanemands kontrakt udløber til sommer, men han fortæller, at han endnu ikke forlandler med Randers om en ny aftale. Skulle klubben komme med et tilbud, er Nicolai Poulsen dog klar til at forlænge.

- Det er klart, at jeg godt kan lide at være i Randers. Jeg har været her, siden jeg var helt lille, og hvis Randers vil forlænge, er jeg sikker på, vi nok skal finde ud af det. Det er min førsteprioritet, siger han. 

Lige nu sidder Bjarnason og Keller som nævnt på de to centrale pladser på Randers' midtbane, men førstnævnte kan måske se frem til at skifte til udlandet. Sker det, er Nicolai Poulsen ganske klar til at tage over. 

- Jeg håber vel et eller andet sted, at han bliver solgt. Det er helt fortjent, at der er interesse for Elmar, og det er klart, at hvis han bliver solgt, så er der bedre muligheder for spilletid til mig, siger han.

Om Nicolai Poulsen får spilletid for femte kamp i streg vil vise sig på søndag, når Esbjerg gæster AutoC Park i Randers.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Lyngby BK

Brøndby kæmper for at holde fast i en placering i top seks, mens Lyngby kæmper for at komme op i top seks.

Mere Superliga

Fokus