Ole Nielsen, sportschef i Randers FC, mener, at klubben kan gøre sig gældende helt i toppen af dansk fodbold.

Der har været stor udskiftning i ledelsen, men spillertruppen og trænerstaben er intakt i Randers FC, hvor det fortsat er Colin Todd, der svinger pisken og sikrer, at Randers-holdet er helt klar forårsstarten, hvor klubben får besøg af SønderjyskE den 27. februar.

Randers er aktuelt nummer seks i Superligaen med kun fire point op til tredjepladsen. Og ifølge Ole Nielsen kan Randers FC godt lege med helt i toppen af dansk fodbold, hvis tingene flasker sig.

- Vi ligger hele tiden der i en gruppe, hvor vi sagtens kan poppe op og gøre os gældende helt i toppen af dansk fodbold. Men der skal også lidt held til, siger sportschefen til TV 2 Østjylland.

Ole Nielsen er selv et af de nye ansigter i Randers, hvor han har overtaget rollen som sportschef efter sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen sagde sit job op og siden har skiftet til AGF. Nielsen mener, han har bevist sig i forhold til rekrutteringer, og at han kan bringe gode spillere til Randers, så klubben kan lege med i toppen.

- Jeg synes, jeg har bevist på små budgetter, at vi har kunnet finde spillere i Viborg og SønderjyskE, der ikke bare har været profiler på deres hold, men profiler i hele Superligaen. Så den del er jeg ikke så nervøs for, siger Ole Nielsen.

Randers er i øjeblikket på træningslejr forud for forårssæsonen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO