• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-stoppers skade værre end forventet: Det er pissefrustrerende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Simon Graves skulle bare sidde ude i et par uger, men nu er der gået en måned, og han er stadig ikke klar. Det ærgrer den unge midtstopper, der ellers endelig havde fået to startpladser i træk.

Af Anders Dehn

Der findes ikke noget decideret godt tidspunkt at blive skadet, men Randers FC's Simon Graves ramte alligevel et usædvanligt dårligt tidspunkt. Han havde fået spilletid i fire Superliga-kampe i træk, hvilket fordoblede hans karrieretotal, og de to sidste var endda fra start, da hans lyske begyndte at volde ham problemer.

I Randers troede de, at der bare var tale om en overbelastning, og at Graves ville sidde ude i to uger. I disse dage runder han dog en måned på skadeslisten, så skaden er værre end først antaget.

Læs også:Randers-træner: Vi kan ikke bare spille som Barcelona eller FC Nordsjælland

Det ærgrer mildest talt den unge midtstopper.

- Det er pissefrustrerende. Jeg havde endelig fået bidt mig lidt fast omkring holdet, og så bliver jeg ramt af den her skade, hvor jeg så næsten kan starte forfra med at overbevise trænerne om, at jeg skal spille. Jeg føler lidt, at det er tilbage til nul, selvom det måske ikke helt er tilfældet, siger Simon Graves til Randers Amtsavis.

Læs også:Randers-træner: Marvin Egho er inde i en god udvikling

De to startpladser, Graves fik mod FC Nordsjælland og OB i begyndelsen af denne sæson, var hans bare anden og tredje i karrieren. Han fik også fuld spilletid mod selvsamme FCN i efteråret 2018.

20-åriges Simon Graves fik også meget af foråret ødelagt af en skade. I denne omgang tør han ikke spå, hvornår han vender tilbage, men afskriver sig selv fra Randers' udekamp i Esbjerg på søndag.

Læs også:Randers kaprer spændende talent

Læs også:Randers FC i showkamp: Cheftræneren udtaget

Læs også:Randers FC henter 19-årig forsvarsspiller

Superliga

Mere Superliga

Fokus